Onze B&B

Onze B&B is gevestigd in één van de meest monumentale panden van Elspeet: het voormalige woonhuis met praktijk van de dokter. Het huis stamt uit 1905 en bevat nog veel originele stijl elementen.

We verhuren drie ruime 2-persoonskamers.

Het ontbijt wordt geserveerd in de oude spreekkamer van de dokter waar u ook de rest van de dag gebruik van kunt maken om rustig een boek te lezen of gezellig een spelletje te spelen. In de voormalige apotheek kunt u gedurende de dag koffie of thee pakken en gebruikmaken van een koelkast.

Voor het ontbijt bieden we een ruime keuze uit zoet beleg, kaas en vleeswaren. Er zijn verschillende soorten ontbijtgranen met melk of yoghurt en natuurlijk ontbreken de verse jus d’orange, koffie en thee niet. We serveren ook een gekookt eitje van onze eigen kippen.

Graag nodigen we u uit om gebruik te maken van onze ruime tuin met boomgaard. Het grote terras en de verschillende zitjes bieden gelegenheid om lekker van de zon of juist de schaduw te genieten. Bij mooi weer serveren we het ontbijt ook graag buiten op het terras.

Uiteraard is er gratis Wifi beschikbaar.

U kunt parkeren op eigen terrein. Er is een overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Onze B&B is rookvrij. Huisdieren zijn helaas niet welkom.

Het huis is voorzien van een Aquacell waterontkalker.

Wij heten u van harte welkom in onze B&B!